lørdag 17. desember 2016

Reading projects

Jeg har ikke akkurat oppdatert her i det siste, men det betyr ikke at jeg ikke leser. Jeg leser hver dag. Nesten! Eller, jeg leser jo hver dag, det er bare ikke hver dag jeg leser i en skjønnlitterær bok. Riktignok sjelden det skjer, men det har skjedd. Tenkte jeg skulle ta opp bokblogging igjen. Det blir nok ingen lengre bokanmeldelser, siden jeg foretrekker å lese flere bøker enn å skrive lange bokanmeldelser. Det finnes drøssevis med bokblogger som analyserer og anmelder bøker, så les de lange og gode anmeldelsene der. Jeg tror jeg skal holde meg til korte anmeldelser, og jeg kommer til å bruke bloggen på litt samme måte jeg bruker strikkebloggen min. Nemlig en oversikt for meg selv over hva jeg har lest. Strikkebloggen er riktignok en oversikt over hva jeg strikker og kjøper i løpet av et år.

Har noen nyttårsforsetter for boklesingen i 2017, men tenker at jeg kommer tilbake til det i starten av 2017. Elsker utfordringer av slaget som får meg til å lese mer. Alltid spennende med et nytt år som skal fylles med gode bokopplevelser.


I haven't excactly updated anything in here lately, but it doesn't mean I don't read. I read every day. Almost! Or, I read every day, but not every day I read something in a fiction book. It almost never happens, but it has happened once or twice. I thought about starting blogging again. I don't see me writing long book reviews, since I prefer to read instead of writing the book reviews. There are tons of book blogs analyzing and writing book reviews, so read the long and good reviews there. I think I'll keep to short reviews and I'll be using this blog the same way I use my knitting blog. To keep track of what I read throughout the year. My knitting blog is not for books I read, but to keep track of what I knit and buy of yarn during a year.

I have some new year's resolutions for my reading in 2017, but I'll get back to that in the start of 2017. I love challenges and especially a challenge that makes me read more. Always exciting with a brand new year just waiting to be filled with good book experiences.

1 kommentar:

  1. Heisann! Fin blogg og fint med utfordringer som bidrar til å lese mer, jeg har tenkt å ha noen lesemål for 2017 selv regner jeg med. Syns ellers det egentlig høres bra ut med kortere anmeldelser, jeg pleier selv å skrive så lange anmeldelser når jeg anmelder noe og jeg tror jeg skal ha noen samlingsinnlegg med litt kortere anmeldelser neste år og så heller ha virkelig grundige og lange omtaler hvis jeg leser noe som inspirerer meg skikkelig, vi får se. Det er jo det som er fint med blogging, det finnes så mange muligheter :)

    http://akimamontgomery.blogg.no

    SvarSlett